Recomandări pentru studenți în perioada carantinei în legătură cu COVID-19 (acronim din engleză COrona VIrus Disease 2019)

Recomandări pentru studenți în perioada carantinei în legătură cu COVID-19 (acronim din engleză COrona VIrus Disease 2019)

от Ion BUZINSCHI ® -
Количество ответов: 0

Administrația site-lui susține integral acțiunile de combatere a situației pandemice și îndeamnă la respectarea uzuală a măsurilor de prevenire (spălarea mânilor, păstrarea distanței de minim 1 metru, evitarea contactului cu obiecte sau persoane contaminate, informarea autorităților în cazul suspiciunilor de risc, prudență maximă).

În legătură cu trecerea temporară la interacțiunea on-line, pentru perioadă nedeterminată, vom utiliza soluții software pentru promovarea orelor la distanță. În acest scop este recomandat:

1. Expedierea și recepționarea conținuturilor prin intermediul poștei electronice (a grupei/lor sau a studentului/ților).

2. Utilizarea platformelor electronice de învățare (http://cursuri.fd.md; moodle.usarb.md etc.) În cazul în care întîmpinați dificultăți cu http://cursuri.fd.md contactați persoanele: Ion BUZINSCHI și/sau Vladimir RUSU.

3. Asigurarea unei interacțiuni cu productivitate sporită în baza soluțiilor de conferințăț video complexă. Prioritar echipa noastră va utliliza https://zoom.us/support/download. Poate fi utilizat oricare altă soluție similară comodă actorilor procesului didactic.

Mizăm pe o colaborare productivă și performanță maximă! Mult succes și baftă tuturor!